GJK-Pathfinder

Session 27

544: Tirsdag 2/6, morgen til torsdag 4/6, sen nat

I valgte at drage mod syd gennem Anastaspasset. På vejen dertil hørte I at Grev Randar Nemes ønskede at tale med Yleeze – muligvis om noget angående de døde rådgivere.

I valgte at tage ud i de østlige kongeriger og se om I kunne spille nogle warlords ud mod hinanden og ad den vej erobre en magtbase.

På vejen gennem passet, sammen med adskillige kompagnier af lejesvende, så i en glabrezu-demon lure i det fjerne. Gennem hurtig improvisation lykkedes det jer at slippe ud af syne mens den endte med at hærge og flænse stakkels lejesoldater i en tåge med omvendt tyngdekraft. Da den kan teleportere valgte I dog at drage op i bjergene, parallelt med hovedvejen for resten af jeres rejse gennem bjergene.

I er nu vågnet, natten til fredag, ved at der er en stor fucking orm på vej op gennem klippegrunden lige uden for jeres hytte.

Aktive muligheder:

 1. Orm?
 2. Lær hinanden at kende
 3. Hærg i Ragnfrids arena og vind hæder + magt?

Loot:
18000 xp (195.000 total. Næste level på 220.000)

View
Session 26

544: Mandag 1/6, middag til tirsdag 2/6, morgen
(Bemærk en uges downtime siden sidste session.)

Iliana havde lært at dispelle magi og lavede Yleeze fra skildpadde til tiefling igen. De to skiltes hurtigt på ikke helt venskabelig manér.

Mens Yleeze provianterede og forsøgte at sende en brevdue til Zermanion om ophørt samarbejde mødte hun 3 andre personer der kom til oasen. Malik og Lukas Sinclair opsøgte af forskellige årsager den gamle gruppe og så til Yleeze for retning, da Istril opdagede dem og foreslog at de rejste med hende mod syd.

Syd for vejen mellem Stonegate og Bathum blev I overfaldet af flyvende demoner, hvor Malik næsten omkom. En kvindelig rytter galloperede jer til hjælp og I identificerede hende som Elaine Chotek – grevens kusine som blev halvvejs udstødt af familien ved at være draget på eventyr ad egne veje for år tilbage. Hun kendte tydeligvis ikke til angrebet på sin familie (I nævnte behændigt ikke noget om Yleezes rolle) og vendte trods jeres advarsler mod Stonegate for at redde resterne af sin familie væk.

Aktive muligheder:

 1. Gå sydpå?
 2. Noget andet?
 3. Lær hinanden at kende
 4. Opfind indhold til resten af verden, så I kan myrde det?
 5. Myrd grønhuder for Zermanion?

Loot:
17000 xp (177.000 total. Næste level på 220.000)

800g i gems og penge fra demonerne.

View
Session 25
"Der er for meget snak i den her samtale"

544: Torsdag 21/5, middag til mandag 25/5

I drog med Maerillin til Keshs bekendte drager. På vejen myrdede I en behir (blå dragers 2 tons imbecile fætre) og spiste den.

I mødte Zermanion og lovede at myrde en overmodig shaman med en mindre horde af grønhuder, før de ankom til hans hule om en uges tid.

På vejen videre, mens Iliana var ude at spejde, fandt Yleeze ud af at Zandar havde slået hendes fætter Leres ihjel. Imens Zandar tilstod og begyndte at forklare sine motivationer konstaterede Yleeze at “Der er for meget snak i den her samtale” og begyndte at slå ham ihjel. Kesh udnyttede påstyret til diskret at forsvinde fra partyet.

Iliana kom tilbage da Yleeze havde fået det afgørende overtag og var ved at gøre det af med Zandar. Hun lavede Yleeze til en skildpadde (i krop og sind) og da Zandar forklarede hvad der var sket sendte hun ham bort med trusler om grufulde konsekvenser hvis han nogensinde vendte tilbage.

Iliana var nu alene og rejste et par dage med sin skildpadde til hun fandt en oase med nogle druider og generelle beboere.

Aktive muligheder:

 1. Lav nye karakterer
 2. Se GM græde
 3. Unturtle Yleeze?
 4. Myrd grønhuder for Zermanion?

Loot:
15000 xp (160.000 total. I stiger til level 11. Næste level på 220.000)

Magic turtle

View
Session 24

544: Onsdag 20/5 aften, aften til torsdag 21/5 middag

I vurderede at den bedste måde at gå en mægtig og potentielt drage-allieret magiker i møde var ved at splitte partyet og møde op 2 personer ad gangen.

Zandar og Iliana undersøgte først Salchars værelse, hvor I fandt rapporter til Darlath. De inkluderede både oplysninger fra Nemes’ indercirkel samt et kendskab til Nardors Råd og beretninger om deres sejre og fremgang.

Da I undersøgte Cresas værelse kom han dog rendende, og slyngede straks disintegration spells mod en usynlig Zandar, imens Iliana arbejdede på at flygte. I fandt ud af at de begge var i Darlaths tjeneste, og under en kaotisk flugt lykkedes det jer at gøre Salchar til en krabbe, omend I ikke nåede at rydde sporene af jeres færden fra Cresas værelse.

Samme aften observerede I en magiker spionere på jeres hus. Tidligt næste morgen lagde Kesh og Iliana sig i baghold mod Cresas værelse. Selvom hun ikke sov der og bagholdet var gensidigt, fik de konfronteret hende. Hun var relativt velforberedt og gjorde særdeles nas, foruden at hendes mentale kontrol af Kesh var ret upraktisk for jer. Det lykkedes på et hængende hår at få hende hærget nok til at hun forsøgte at teleportere bort med en skriftrulle – en sabotage af rullen imens hun kastede formularen gjorde dog at der lå et ben og en fod tilbage, som indledningsvis reagere på berøring, indtil I sårede benet noget mere. I ved ikke nøjagtigt hvad der er sket, da det er en magisk ulykke, men den formular hun kastede kunne med sikkerhed have transporteret hende minimum 900 miles (modsatte hjørne af kongeriget er små 600 miles) – rigeligt til at nå Anastas, eller et helt andet rige om nødvendigt. I konkluderede at hun sandsynligvis var død, og at jeres opgave for nu i hvert fald var klaret. I flygtede ud af vinduet før panikken omkring attentater på Nemes’ rådgivere kunne brede sig alt for langt.

Det var lidt upraktisk at Kesh var under en 9 dages lang kommando om at myrde Iliana for enhver pris, men en lystig flugt og et par kasteøkser+dispel scrolls senere var hun ved sine fulde fem og I er nu ved byporten klar til at mødes med Maerillin og snart tage af sted.

Aktive muligheder:

 1. I har masser af penge og forlader omlidt det bedst udrustede marked I kommer i nærheden af inden for en overskuelig fremtid.
 2. I er klar til at møde Maerillins familie. Også dig, Kesh.
 3. I har et lys som er et ondt, mobilt masseødelæggelsesvåben.
 4. Iliana har en bunke Nardor-relics der evt. kan afsættes til rette vedkommende.

Loot:
15000 xp (145.000 total. Næste level på 155.000)

Wand?

View
Session 23

544: Søndag 17/5 nat, aften til onsdag 20/5 aften

Nemes kom til byen med sine rådgivere, herunder Diesa (som tydeligvis er steget i graderne), Carcyn (assassin), 2 magikere og adskillige adelige.

I fik hver især privat audiens med Nemes, hvor I kunne bede om en tjeneste hvis I måtte ønske – jeres hovedbelønning var “blot” de arvestykker og magiske genstande som I tydeligvis havde beholdt fra Chotek. Yleeze gav ham kontaktoplysninger til sin familie, for at realisere de betydelige samarbejdspotentialer, men derudover var der ingen specielle ønsker.

I opsøgte Maerillin, som tilbød jer arbejde for “familien”, hvilket I udtrykte interesse i. Før I drog fra Stonegate blev I dog bedt om at finde ud af hvorvidt “Darlath” (sort, gammel, antageligvis drage) har en agent blandt Nemes’ magiker-rådgivere og i så fald eliminere denne.

I lejede et nyt to-etagers hus som base. Herfra fandt I gennem bestikkelse, spionage og rådspørgen med Yleezes skumle, grå og spontant opdukkede fætter Leres ud af at de to repræsentanter for Anastas’ magikere hed Salchar og Cresa, samt hvor blandt rådgiverne deres soveværelser lå.

Under et forsøg på at kontakte Maerillin, så Iliana en velkendt falk. I sporede den til Reszel som muligvis havde holdt øje med jer. Da I indfangede og konfronterede ham med det, virkede det dog til at han ikke havde nogen fjendtlige intentioner, og desuden var ked af at Iliana bar nag. I sendte ham i retning af Anastas med en geas der varede 7 timer – dog uden først at oplyse ham om ironien i situationen.

Aktive muligheder:

 1. I mangler stadig at afsløre/rydde ud i problematiske rådgivere
 2. I har masser af penge at købe for, både gennem Miraleths kontakter og generelt.
 3. I har et lys som er et ondt, mobilt masseødelæggelsesvåben.
 4. Iliana har en bunke Nardor-relics der evt. kan afsættes til rette vedkommende.

Loot:
14000 xp (130.000 total. Næste level på 155.000)

View
Session 22

544: Søndag 17/5 nat til søndag 17/5 nat

I myrdede Choteks folk (en ridder, en wizard og 3 officerer) og lavede ham selv om til en skildpadde.

Derefter tog I hjem til Cenric og overbragte ham nyheden og Chotek.

Aktive muligheder:

 1. Grev Nemes er på vej til byen. I kan muligvis tillade jer at bede om en belønning?
 2. Zandar har sluttet sig til jeres gruppe.
 3. I har masser af penge at købe for, både gennem Miraleths kontakter og generelt.
 4. I har et lys som er et ondt, mobilt masseødelæggelsesvåben.
 5. Iliana har en bunke Nardor-relics der evt. kan afsættes til rette vedkommende.

Loot:
11200 xp (116.000 total. Stiger til level 10. Næste level på 155.000)

Halberd+2
Mithril full plate +1
Mithril full plate +3 (Kesh)
Amulet of Natural Armor +2 (?)
Belt of Incredible Dexterity +4 (?)
Cloak of Resistance +3 (?)
Ring of Protection +2 (?)
Dueling Keen Menacing Mithril Greatsword +2 (Kesh)

Mage loot:
Wand
halskæde
Cloak of Arachnida (Iliana)

View
Session 21

544: Lørdag 16/5, aften til søndag 17/5 nat

6 paladiner døde over natten. De 5 med et enkelt stik.
Nemes er på vej til byen.

Slagplan på kroen. Maerillin crasher og introducerer Zandar som hun får hægtet på gruppen.

I invaderer Choteks område og bolig. Klodset ridder overfalder jer og I finder Lovbryder i Yleezes skulder – Zandar modtager den med noget skepsis. Magiker flygter og I hører en stor flok folk i rustning nede ad gangen men de er væk når I når frem og I ser dem aldrig.

I søger op ad trapperne til hans værelse – intimiderer en tjener. Finder ud af at Chotek holder til i audienssalen, med en anden ridder, en adelig uden rustning og 3 elitevagter.

Aktive muligheder:

 1. I er ved at myrde Chotek.
 2. I skal overveje hvad I vil gøre efter I har myrdet Chotek.
 3. Grev Nemes er på vej til byen. I kan muligvis tillade jer at bede om en belønning?
 4. Zandar har sluttet sig til jeres gruppe.
 5. I har masser af penge at købe for, både gennem Miraleths kontakter og generelt.
 6. I har et lys som er et ondt, mobilt masseødelæggelsesvåben.
 7. Iliana har en bunke Nardor-relics der evt. kan afsættes til rette vedkommende.

Loot:
7000 xp (104.800 total. Næste level på 105.000)

Lovbryder

View
Session 20

544: Fredag 15/5, aften til lørdag 16/5 aften

I kom ud til paladinerne og blev helbredt/restoreret. Ved middag næste dag vendte i tilbage og mødte knapt så meget modstand, før I på overetagen i officerernes kvarterer, ved et vanhelliget alter, mødte en elver i grå klæder som sagde at I burde vende tilbage til den sejr der ventede på jer.

Han lyste kraftigt op med detect magic og præsenterede sig roligt som Noranus. Han fortalte at han tjente Nardors Råd, som åbenbart længe havde haft en interesse i at tilbageerhverve det land der blev taget fra Nardor for århundreder siden. I havde spillet en nyttig rolle i den henseende og jeres sejr og belønning ventede. Han tilbød at skaffe jer af med vidnet, men I overtalte ham til at det ikke var noget problem og at I nok skulle følge hans opfordring til at holde jer på afstand og først aflægge rapport når det indledende slag var slut. Nardors råd lod desuden til også at omfatte andre og han hintede kendskab til hvordan kampen ville udvikle sig, samt at chaos-elementalet ville være til stede.

I nåede frem til at det var en god ide at lytte og tvang en meget modvillig og omhyggeligt pacificeret Thomas med på en kro som I (med Yleeze som stolt frontfigur) forsvarede mod hærgende lejesvende mens det indledende slag stod på.

Da I efterfølgende krydsede slagmarken for at aflægge rapport viste det sig at tabene var langt større end nogen havde forventet. En af Choteks magikere havde chokeret alle ved at være villig til at kaste potent magi i egne rækker da fronterne mødtes og mange paladiner såvel som Chotek-tropper blev knust i sværme af ildkugler, tentakler og dræbende gas. Desuden fandt I også liget af chaos-elementalet og en del paladiner omkring det. Byen og paladinerne især var blevet chokeret over voldsomheden af hvordan slaget udspillede sig, og I vil skyde på at byen over den seneste uges tragedier er gået fra at ~350 paladiner til ~40 – hvoraf en væsentlig andel i så fald er hårdt sårede eller har forvildet sig ud af kontakt med de få officerer der er tilbage.

I bekræftede at Alira fortsat var i live og fortalte vagt om jeres oplevelser i templet. Status på slaget er at Choteks styrker er slået og at han selv og resterne af dem har barrikaderet sig inden for hans familiedomæne i adelsdistriktet.

Aktive muligheder:

 1. Slagplanen er tæt på at være gennemført og I skal overveje hvilke nye foretagender det er værd at kaste sig over.
 2. Chotek har lidt store tab og har barrikaderet sig inden for hans slægtsgrund i adelsdistriktet.
 3. Grev Nemes er på vej til byen
 4. I har masser af penge at købe for, både gennem Miraleths kontakter og generelt.
 5. I har et lys som er et ondt, mobilt masseødelæggelsesvåben.
 6. Iliana har en bunke Nardor-relics der evt. kan afsættes til rette vedkommende.

Loot:
8000 xp (97.800 total. Næste level på 105.000)

View
Session 19

544: Tirsdag 12/5, kort før daggry til fredag 15/5, aften

I sov til eftermiddag og tog så hul på den næste plan om at ødelægge Choteks forhold til sine lejesoldater. Dette ordnede Iliana alene over de næste par dage ved at snige sig ind som fugl og firben, og have held til at gemme sig når der blev slået alarm og magikere fløj rundt på udkig efter hende.

Rygterne efter påstyret ved templet hævde at det var Choteks elemental som var involveret og at det dernæst var forsvundet. Desuden var paladinordenen spredt og uorganiseret, og der lod til at være bitre miner mellem deres leder, Regis Beaufort, og Chotek.

Lovbryder blev sendt tilbage til jer, frisk shinet op før end ventet, og alle var enige om at paladinen selv var skyld i at han blev hugget ned af den smed I havde betroet det til.

Der var truende stemning i byen, på randen til borgerkrig så Kesh og Yleeze udnyttede de mange dommedagsprofeter ved at lade Kesh hyre deres egen til at sprede en “gammel profeti” om at byen stod over for gudernes vrede og enhver burde rede sig selv ved at følge Kæmpedræberen og den ulv (og dens udvalgte talerør) som kommer til hende når byen er i størst nød. Vrede rettroende myrdede kætteren samme nat så jeres religion fik sig sin første martyr og havde dobbelt så mange followers næste dag. Imens var Iliana draget i skoven og skabte sig et bånd med ulven Caval som kun kom tilbage til byen med, gennem flygtningeskaren med med Yleeze ved sin side.

Ved at sende Lovbryder på afveje fik I provokeret en konflikt mellem Chotek og paladinerne, som stod til et ende i voldeligt sammenstød medmindre Chotek gav efter for paladiners ekstreme krav inden den kommende eftermiddag.

I mellemtiden opsøgte I Alira Cordell og tilbød jeres hjælp med at rense ud i deres tempel så de kunne flytte tilbage. I fik den unge paladin Thomas til at bevidne at I talte sandt om templets tilstand. Jeres inkursion i templet blev dog hurtigt udsat for skygger og vampire spawn der ville snacke jeres livsenergi, så med forhallen rydet trak I jer tilbage for at få restoreret jeres halvork og skaffet nogle friske spells. I nåede at se at kapellet for enden af forhallen havde adskillige Nardor-symboler.

Loot:
9000 xp (89.800 total. Næste level på 105.000)

En sær selvbrygget profeti og en enorm ulv..

View
Session 18
Muldvarp Impossible

544: Mandag 11/5, nat til tirsdag 12/5 kort før daggry

Kesh, Yleeze og Damian blev afhørt individuelt. Yleeze bekræftede paladinernes antagelser om at I arbejdede for Nemes, men ellers afslørede I ikke noget.

Iliana blev konfronteret af Cenric der holdt hende ansvarlig. Han opførte sig stadig professionelt men lod hende vide at han forventede hun gjorde alt hvad der måtte være nødvendigt for at frigive de andre før de kunne tale om at hans families bolig tjente som jeres base. Han tilbød dog også enhver hjælp hun måtte have brug for og gav hende flasken til at aflægge løbende rapport, inklusiv timeopdateringer om at planen stadig var på sporet når først hun havde sat den i gang.

Iliana hængte et par improviserede plakater op om ‘Yleeze Giantsbane’ og besøgte et par kroer for at sprede rygtet om hvordan Choteks kæmpe gik amok og at paladinerne nu havde fængslet Yleeze efter at hun reddede dagen, men oplevede ret begrænset success med at ophidse folkeskaren i retning af de hellige og retfærdige folk i skarpt tungere rustning end dem selv.

Hun fandt så i stedet planer over bygningens konstruktion og så at murene i kælderetagen med fængslet var af sten. Hun lavede sig til en muldvarp som omgik alle forsvarsværker og forvandlede en sektion af gulvet fra sten til mudder. Efter et par traumatiserede vagter og en belejlig men højst uventet distraktion bestående af råb om brand efterfulgt af senere skrig, alarm og kamplyde, benyttede hun lejligheden til hurtigt at befri de andre (Damian dog gagget, døv og blind, samt separat opbevaret, da nogen åbenbart mente at det var den mindst lortede måde at opbevare en eftersøgt morder med teleportationsevner), raide fængselslageret for deres udstyr og smugle alle ud som muldvarp igen med en Bag of Holding, uden at se nærmere efter hvad der havde distraheret vagterne fra brand, mordere og suspekte mus, med skrig og kamp til følge.

I nåede sikkert ud og det var tydeligt at der var brand i store dele af templet. De mange folk der strømmede til hjælp gjorde det dog trivielt at nå hjem til Cenric som straks spurgte hvad I dog havde lavet. Det endte med at Yleeze drog ud for at orientere sig nærmere imens Kesh og Iliana fandt en hyggelig barde som var med på en spøg og via flasken sendte en stemme med volumen nøjagtigt mellem løve- og dragebrøl som autoritativt (og med glimrende indlevelse) erklærede at det var Galathors straf for at følge korrupte ledere.

Yleeze troppede op i en scene der var rent kaos. Der var brand, hovedindgangen virkede blokeret og der hørtes kamp derindefra. Nu var plakaterne hende pludselig til hjælp, da hun blev genkendt som en potentiel helt, mens hun fik folk fokuseret lidt på at slukke fløjene så ilden ikke kunne sprede sig yderligere. Iblandt de mange bizarre indtryk så hun en præst komme en af de mange sårede fra de 1.-salens vinduer til hjælp, blot for chokeret at skifte attitude til spontant at smite kroppen hårdt og brutalt, hvorefter han rablede om vampyryngel fra templet. Yleeze brød ind og så at Choteks (ifølge rygterne bundne) kaos-elemental var løs og hærgede mange af paladinerne iblandt røg og flammer. Der var også lig som var døde af andre årsager, og da Yleeze konfronterede skabningen så hun sig nødsaget til at flygte, men anvendte i farten sin uventede og lettere forvirrende usynlighed til at komme sårede paladiner til hjælp, mens hun hviskede om at være Galathors engel og at hans straf kun var ment til deres korrupte ledere.

Efter en god nats arbejde og den næsten totale nedbrænding af et 300 år gammelt paladin-tempel, som selv I ikke har oplagt grund til at antage at I var ansvarlige for, er byen på den anden ende, paladinordenens fremtid, alliancer og ledelse usikker og I har allerede en ny plan om at vende byens lejesvende mod Chotek ved at sende dem breve med lovning på stor risikobetaling som de ikke kommer til at få udbetalt – gerne effektivt forfalsket og smuglet ned i udbakken hos Choteks formelle kurerer.

Aktive muligheder:

 1. I er ved at vende Stonegates lejesvende imod Chotek, ved at love dem penge han ikke har tænkt sig at betale.
 2. I har sendt Lovbryder til en smed for at blive shinet op så I kan forære det til en officer om 5 dage.
 3. I er i gang med at kaste jer over de enkelte skridt i Slagplanen i Stonegate
 4. I har myrdet Choteks kæmpe, men han har stadig et kaosvæsen.
 5. I har masser af penge at købe for, både gennem Miraleths kontakter og generelt.
 6. I har et lys som er et ondt, mobilt masseødelæggelsesvåben.
 7. Iliana har en bunke Nardor-relics der evt. kan afsættes til rette vedkommende.

Loot:
8000 xp (80.800 total. Næste level på 105.000)

200g
Magisk ring
Magisk amulet

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.