GJK-Pathfinder

Session 6

544: Onsdag 24/4, middag

I trådte ind ved templets alter, hvor I mødte skelettet af den gamle høj-cleric, samt andre skeletter af lavere rang. Det var en hård kamp, som I primært kæmpede på hans præmisser, men I sejrede i sidste ende selvom flere personer blev slået bevidstløse og Iliana måtte redde Vals liv undervejs.

Udover hans særdeles potente udstyr fandt I en Wand of Death Knell og et kulsort lys som Val forsøgte at smadre mod alterets kant men ikke præsterede at skade. Ved nærmere undersøgelse lykkedes det jer ikke at finde ud af dets eksakte effekt udover at det rummede meget kraftig conjuration.

I åbnede de tilstødende døre hvor I fandt 6 mindre altre, alle med hver deres Nardor relic som kan sælges for godt 300g til en køber med interesse for den slags, og bag den sidste af dørene fandt I yderligere 2 shadows, som er den kamp næste session kommer til at indlede med.
(Ved start af session 7, blev det ret-con’et at det var dumt at åbne nogen døre inden gruppen havde hvilet.)

Loot:
1500 xp (18.000 total – level 6 er på 23.000)

Dragonhide Heavy Shield +1
Cloak of Resistance +2
Mithril Breastplate +1
Vicious Shortspear +1

Wand of Death Knell (49 charges tilbage)
Ukendt sort stearinlys (caster-level større end 14 og kraftig conjuration-aura)

Comments

EjnarH

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.