GJK-Pathfinder

Session 26

544: Mandag 1/6, middag til tirsdag 2/6, morgen
(Bemærk en uges downtime siden sidste session.)

Iliana havde lært at dispelle magi og lavede Yleeze fra skildpadde til tiefling igen. De to skiltes hurtigt på ikke helt venskabelig manér.

Mens Yleeze provianterede og forsøgte at sende en brevdue til Zermanion om ophørt samarbejde mødte hun 3 andre personer der kom til oasen. Malik og Lukas Sinclair opsøgte af forskellige årsager den gamle gruppe og så til Yleeze for retning, da Istril opdagede dem og foreslog at de rejste med hende mod syd.

Syd for vejen mellem Stonegate og Bathum blev I overfaldet af flyvende demoner, hvor Malik næsten omkom. En kvindelig rytter galloperede jer til hjælp og I identificerede hende som Elaine Chotek – grevens kusine som blev halvvejs udstødt af familien ved at være draget på eventyr ad egne veje for år tilbage. Hun kendte tydeligvis ikke til angrebet på sin familie (I nævnte behændigt ikke noget om Yleezes rolle) og vendte trods jeres advarsler mod Stonegate for at redde resterne af sin familie væk.

Aktive muligheder:

  1. Gå sydpå?
  2. Noget andet?
  3. Lær hinanden at kende
  4. Opfind indhold til resten af verden, så I kan myrde det?
  5. Myrd grønhuder for Zermanion?

Loot:
17000 xp (177.000 total. Næste level på 220.000)

800g i gems og penge fra demonerne.

Comments

EjnarH

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.